3 tipy na knihy pro osobní rozvoj, které musíte přečíst

January 25, 2023

Jak se posunout ve svém myšlení či profesi? K tomu vám pomohou tyto skvělé knihy. 

Konec prokrastinace, autor Petr Ludwig

Jak přestat odkládat a začít žít naplno! Znáte ten pocit, kdy se vám nechce pracovat na tom, co jste si naplánovali?? Stává se vám, že odkládáte i věci, které opravdu dělat chcete? Snažíte si sami sobě poručit, ale neposlechnete se?

V knize se dozvíte:

Co dnes věda ví o tom, proč věci odkládáme, proč jsme nerozhodní a neefektivní. Jak sebe motivovat, tak, aby nás práce bavila, naplňovala, a přesto nás méně unavovala. Jak se zbavit závislosti na nebezpečné vnější motivaci.

Obsah obrázku textPopis byl vytvořen automaticky

Čtyřhodinový pracovní týden, autor Tim Ferris

Zapomeňte na staré koncepce! Zapomeňte na termíny, jako je osmihodinová pracovní doba, a slovo přesčas vůbec vymažte ze svého slovníku! Ať jste přepracovaný zaměstnanec, nebo podnikatel lapený v pasti své vlastní firmy, tato kniha vám ukáže cestu k veselejšímu životu.

Ms. Blogger Eva: Čtyřhodinový pracovní týden

Bohatý táta a chudý táta, autor Kiyosaki, Robert T.

Bohatý táta, chudý táta by měla být povinnou četbou pro finanční plánovače nebo kohokoliv, kdo se zajímá o to, jak se stát finančně nezávislý. Je to jedinečný úvod do psychologie tvoření bohatství.

Kniha Bohatý táta chudý táta | Antikvariát Václav Beneš, Plzeň

Doufáme, že vám nejedna z těchto knih zpříjemní odpoledne, ale i pomůže. Pro více tipů, jak na podnikání a osobní rozvoj nás sledujte. Třeba na Facebooku Inovační centrum INION nebo Instagramu ic.inion. 

Share this post
Inspirace