INION talk je na světě: #1 Dominika Bártová // VARY GUIDE

March 17, 2022

Pvní díl našeho podcastu "INION talk" je na světě. Natáčíme ho se zajímavý lidmi z oblasti podnikání a byznysu v našem kraji.

Prostřednictvím rozhovorů chceme inspirovat karlovarské, že podnikání je cesta, kterou se mohou vydat. Snažíme se proto od našich hostů získat informace o tom, co pro ně podnikání znamená, jak se k podnikání dostali a  kam se svými projekty míří. V nemalé míře nás zajímají zkušenosti a historky z podnikání. Tipy, rady, které každému, kdo zvažuje, zda se do podnikání pustit či ne, mohou přijít vhod.

Stejně tak natáčení podcastu vnímáme jako možnost náležitě ocenit či vyjádřit obdiv zdejším superhrdinům. Protože podnikání na Karlovarsku bezesporu superhrdinskou disciplínou je. Více si o tom můžete přečíst v článku na studenta.cz

Chceme podporovat startupovou scénu, a tak jsme se startupovým přístupem pojali i natáčení podcastu. Prostě to natočíme a budeme pracovat na tom, aby podcast co nejvíc plnil zmiňované cíle a už teď vám můžeme slíbit, že druhý díl bude o dost propracovanější s ohledem na zvuk i prostředí.  Prosíme diváky, ať jsou k nám shovívaví.

Pilotní díl jsme natočili s Dominikou Bártovou, která je členkou INIONu a sdílí s fotografkou Dominikou Dostálovou v našem centru kancelář. Od natočení uplynula nějaká voda, a tak vám s hrdostí můžeme oznámit, že Dominiky vřídlovec, o kterém se v podcastu bavíme, se stal součástí krajské expozice a putuje na výstavu Expo do Dubaje, která začíná 1. října.

Jak se to stane, že z malého projektu se stane produkt, který bude prezentován na jedné z největších událostí ve světě v tomto roce?  Přijďte se na to zeptat Dominiky v úterý 14. 9. na náš den otevřených dveří. V rámci programu od 17:00 se s námi Dominika o svůj příběh podělí.  

JSTE ZVÁNI!

Hezkou podívanou a dejte nám vědět, jak se vám podcast líbil.

Dominiky doporučení:

V podnikání : Nebát se toho a jít si za svým!

Inspirativní knížka: Cirkadiánní kód (autor: Satchin Panda)

Host do podcastu: Pavla Harangová (tanečnice a choreografka z Karlových Varů)

Share this post
první podcast o podnikatelích v karlovarském kraji
video
videopodcast
INION
podpora podnikavosti