Jak se zviditelnit? Vyzkoušejte podcast!

Ráchel Hladká
August 21, 2023


V dnešní digitální éře může být složité získat pozornost sledujících - všude je spoustu videí, fotek, příspěvků… Málokdo se ale rozhodne vytvořit svůj vlastní podcast. Přitom je to velmi účinný marketingový nástroj - upoutáte pozornost posluchačů originálním obsahem, neotřele prezentujete svou značku a tím se odlišíte od ostatních. Jestli vás toto téma zajímá, ale nemáte možnost nahrávat podcast doma, čtěte dál, protože i na tohle jsme v INIONu mysleli.


Podcasty mají kouzelnou schopnost přenášet informace a emoce jiným způsobem, než jak komunikujeme skrze text nebo fotografie. Když posluchači slyší váš hlas, vytváří se tím osobnější spojení. Máte příležitost se autenticky projevit, vyjádřit své pocity, a to buduje důvěru ve vás a vaši značku. Navíc se skvěle poslouchá i při manuální práci, řízení, ve sprše… Díky tomu se stanete nedílnou součástí života vašich posluchačů. 


V dnešním nekonečném množství informací je klíčové vybudovat si nezaměnitelnou identitu. A právě podcast vám dává příležitost vytvořit si vlastní zvukový podpis. Můžete se rozhodnout vést svůj podcast formou rozhovorů, reakcí, vyprávění nebo sdílení svých zážitků, hlavní je, abyste byli sví a cítili se při tom dobře. 


Pravidelný podcast vytváří hloubku a důvěru mezi značkou a jejími zákazníky. Můžete skrze něj přinášet cenný obsah, který vyřeší problémy vašich sledujících a ukáže, že jim rozumíte. Díky vlastnímu podcastu se stáváte nejen odborníkem ve svém oboru, ale také hlasem, který oslovuje a inspiruje.


Kde ale podcast nahrávat, když na to doma nemám prostor nebo nechci kupovat další vybavení? V Inovačním centru INION jsme vybudovali moderní nahrávací studio, které vám umožní profesionálně nahrávat epizody. Sami podcast již 2 roky natáčíme, rádi Vám předáme naše zkušenosti a se vším pomůžeme. Jsme tady, abychom vám pomohli vyjádřit vaši kreativitu a ukázat světu, co ve vás je!


Věříme, že podcastování není pouze trendem, ale trvalým prvkem moderního marketingového mixu. Je to cesta ke zviditelnění, oslovování a budování pevného vztahu s vaším publikem. Začněte svou podcastovou cestu spolu s námi!


Zarezervujte si termín v našem podcastovém studiu!

Share this post
No items found.