Nejlepší logo vymysleli studenti ze Sokolova

March 21, 2023

Od září stihli v programu JA Studentská firma založit reálnou

společnost a rozjet prodej. Nyní mladí podnikavci z Integrované střední školy technické a ekonomické v Sokolově dosáhli dalšího úspěchu. Vizuální identita jejich studentské firmy byla v soutěži JA Top Logo odborníky oceněna jako nejlepší v regionu z 134 přihlášených soutěžních prací.

Ocenění v rámci společného klání v Karlovarském, Ústeckém a Libereckém kraji získali žáci z Integrované střední školy technické a ekonomické Sokolov s firmou Moiko, která se věnuje ruční výrobě a prodeji dárkových předmětů. 

Vítězové všech krajských kol se začátkem února zúčastní národního finále a předání cen v renomované reklamní agentuře McCANN Prague.

Jako porotci se v krajských kolech soutěže JA Top Logo představili profesionálové z místních firem a institucí. Partnerem regionální soutěže bylo i naše Inovační centrum INION a Inovační centrum Ústeckého kraje (ICUK).

Středoškoláci si v programu zažívají reálný byznys, včetně všech úskalí a vlastních investic do základního kapitálu firmy. V praxi se učí týmové spolupráci, zodpovědnosti a dalším

dovednostem, které si žádá pracovní trh. Součástí školního programu podporující podnikavost je už potřetí marketingová soutěž JA Top Logo. Ta proběhne dvoukolově, nejprve na krajské úrovni, poté jako národní finále, které se letos uskuteční 2. února.

Zdroj: JA Czech facebook
Share this post
No items found.