Utřiďte si své podnikatelské myšlenky pod vedením zkušených mentorů

September 20, 2023

Kamila Smutná zkušená PR manažerka a mentorka už 14.3. 2023 zahajuje poslední jarní běh programu OVACE pro podnikatele a projekty z kreativní scény.

Jednoho z uplynulých běhu se zúčastnila i Radka Jordánová s jejím projektem Tuhaň 29. Přečtěte si, co o projektu sama Radka říká a jak ji navedl na správnou cestu v budování jejího vysněného kreativního podnikání.

Radko, přihlásila jsi se do programu OVACE s projektem Tuhaň 29. Řekneš nám, jak ses k projektu vzdělávacího a společenského centra v Českém ráji dostala?

Během jedné podzimní procházky jsme potkali opuštěný dům, bývalou hájovnu. Ten dům na nás vlastně volal a slyšeli jsme, jak si říkal o to, že chce žít, být plný lidí a zažívat super akce. Tak jsme ho poslechli, koupili a začali připravovat na to, aby se mohl stát kulturně společenským centrem (světa :)). 

Místo se nachází na okraji Českého ráje a Krkonoš, takže je kolem krásná příroda a spousta parádních turistických lokalit. Proto věříme, že je báječným místem pro odpočinek a společné trávení času, ale nejen to. Když tu člověk je, přichází k němu nápady, dává odstup a přitom inspiruje. To nás vede k tomu ho také nabídnout jako prostor pro pracovní setkání a networking. Chceme, aby se z něj stalo místo, kde jsou lidé spolu, vzájemně se obohacují, baví, a tvoří komunitu.   

Na co se v Tuhani chcete zaměřovat a jaké máte nejbližší plány?

Tuhaň 29 je vlastně takový "event house" (zatím jsem nenašla vhodný český ekvivalent, protože "místo konání akcí" nemá tu potřebnou sílu sdělení). Zaměřujeme se na pořádání kulturních a společenských akcí, pracovních setkání, rodinných událostí a odpočinkových (well-being) a turistických pobytů. 

Na letošní rok máme naplánovaných prvních pár akcí, v následujících dnech chceme spustit registrace právě na well-being víkendové pobyty.   

Můžeme se u vás ubytovat už teď v létě?

Určitě. Ale nejen ubytovat. Můžete u nás uspořádat vlastní akci, zúčastnit se našich aktivit, nebo si pronajmout celý dům i se zahradou na setkání s přáteli či kolegy. Tvoříme tady místo, které s Vámi jde životem, ať už plánujete svatbu, firemní akci, rodinnou dovolenou nebo oslavu jubilea. 

Je ale potřeba říct, že dům pořád prochází rekonstrukcí, proto je spíš neformálním pohodovým prostředím, jehož součástí se můžete stát, a spolu s námi se radovat, jak se postupně zvelebuje a směřuje k plné kráse. Luxus u nás spočívá v atmosféře, ne ve vybavení domu.   

V čem Ti OVACE pomohly?

OVACE mi pomohly si utřídit myšlenky, což je super, protože s tímhle očekáváním jsem do toho šla. Pomohly mi ujasnit si, že to, co chci dělat, má smysl, a navedly mě na cestu, kudy se k cíli dostat. Setkávání v programu OVACE byly vždycky příjemné a zpětná vazba od mentora i ostatních účastníků k věci a nápomocná. Určitě doporučuji všem, kdo účast v projektu zvažují, aby šli do toho. Díky za to!

Tady odkaz na aktuální verzi webu: www.tuhan29.com.

Share this post
No items found.