V INIONU vzniklo nové foto studio v BOHO stylu

January 25, 2023

Od 6. ledna najdete v INIONU nově foto studio v moderním BOHO stylu. Stojí za ním naše fotografka Dominika Jandáková, kterou ke vzniku studia inspirovala mimo jiné účast v programu OVACE. " Zúčastnila jsem se listopadového běhu s mentorem Honzou Wedlichem a líbilo se mi, kolik zajímavých podnikatelských nápadů kreativci kolem mě mají. Myšlenku fotostudia, které bude moderní a zároveň útulné jsem v hlavě nosila už delší dobu a díky účasti v programu OVACE jsem si nápad mohla detailně promyslet a naplánovat dílčí kroky k jeho realizaci."  


Ve fotostudiu najdete nové možnosti focení. Jak říká Dominika: "U mě to totiž není jen o tom udělat cvak a jít dál. Ve studiu nabízím speciální balíček, který pomůže každé ženě vidět se krásnou a dodat jí seběvedomí, ať je jí 20 nebo 40 a má ze sebou třeba porod 3 dětí. Už při příchodu do studia ucítíte příjemnou vůni svíček, uslyšíte klidnou hudbu a odložení kabátu s vámi vyměníme za skleničku dobrého Prosecca. Následně se posadíte do křesílka, kde se o vás dál bude starat profesionální MUAH, takéže Visage by Kristýna Gábner. Pomůže vám vybrat vhodné líčení a účes k outfitům, ve kterých se budete fotit. Celou dobu si budete moct přikusovat exkluzivní pochutiny, jako je lososový, prosicciutu a roast bief chlebíček s žitným chlebem. Kdo je na sladké, tak na toho budou čekat výtečné domácí mini dortíky z dílny Bistrotéka LZ. Celkové složení těchto dobrot je jen na naší předchozí domluvě, takže nebojte i na vaše diety a alergie jsem myslela. A pak už se v poklidu, příjemné a uvolněné atmosféře pustíme do focení, kde nás nebudou popohánět žádné časové ručičky, ale jen naše dobrá nálada. Z focení vám vzniknou, jak digitální fotografie, tak i tištěné. A kdo se zrovna raduje z nového přírůstku do rodiny, tak vám můžu nabídnout lifestyle newborn s kombinací klasického newborn focení doplněného o přírodní a venkovské aranžmá. A pokud už vaší milované ratolesti bude rok, dva nebo třeba tři, tak můžeme využít BOHO fotostudio k narozeninovému focení!"


Veškerou nabídku najdete na webu www.dostalovaphoto.cz a a jak říká Domininka: "Nebojte se zeptat, protože já nejsem žádný korporát, tak jsou různé změny jen na naší domluvě. Zároveň moc děkuji programu OVACE za otevření očí v tom, co můžu ještě dalšího srdcem a s radostí tvořit. Přeji všem dalším kreativcům ať i oni tohle zažijí!"

Share this post
rozvoj karlovarského kraje